Какви сме според обувките които предпочитаме?

02.07.2014
Какви сме според обувките които предпочитаме?

Дамите любуващи се на високи токчета са сексуални натури. Може да проявят чувственост, изразена под формата на много нежност или властно отношение - това вече зависи и от други обстоятелства. Факт е, че тези обувки (високите токове) са създадени с една основна цел - за да съблазняват. Токчетата правят жената по-уверена и секси, завладяват всичко с лекота.

 

Не е тайна,че за много мъже високите токчета действат като афродизиак. Жените, предпочитащи тези обувки, са властни, преследват целите си до край и малко неща могат да ги спрат. Те са загадъчни, не се притесняват от това да бъдат център на внимание, даже напротив - това ги прави още по- уверени и сигурни когато усетят, че всички погледи са насочени към тях.

 

Разгледайте обувки на ток от нашия магазин тук

 

От друга страна пък дамите харесващи ниски обувки често се чувстват неуверени в своята визия и привлекателност .Тези нежни същества не обичат всички погледи да бъдат насочени към тях. На първо място стои комфорта и удобството. Те не правят компромис с това да се чувстват удобно. Въпреки че ниските обувки не винаги са секси, съвсем не означава че не държат на своята женственост. Всички сме чували израза „Дайте на една жена подходящи обувки и тя ще завладее света”. Тук той важи с пълна сила. Дамите носещи често ниски обувки не залагат толкова на своята привлекателност, колкото на постоянството с нещата които са се захванали. Понякога желанието им е просто да останат незабелязани.

 

Вижте всички ниски обувки от Obufki.com тук

 

Почитателките на спортни обувки, например дамски кецове, са динамични и импулсивни нежни създания. Те вземат решенията си без да отделят много време в размисли. Отговорни и дисциплинирани, бичат забързаното ежедневие, енергични и мотивирани към успех.

 

Вижте всички дамкси кецове от Obufki.com тук

 

Има и дами, които предпочитат обувки на платформа. Това са жени, ценящи както удобството и комфорта така и събирането на всички погледи около тях . Обувките на платформа са удобни, ще ви направят да изглеждате по-висока и стройна и в същото време ще се чувствата изключително удобно. Нека да подчертаем,че във всеки женски гардероб присъстват всички тези типове обувки.Всяка жена може да изглежда еднакво добре както на високи токчета така и с ниски обувки.Въпрос на избор е кой чифт ще грабнете днес. Може би според случая, според облеклото или просто според настроението.