Код за отстъпка

 

 

  КАКВО Е КОД ЗА ОТСТЪПКА ?

 

Кода за отстъпка е комбинация от букви и цифри, след въвеждането на която, се начислява определен процент или сума отстъпка върху вашата поръчка. Някои кодове за отстъпка са с ограничен брой ползвания, или ограничени по дата, което ще рече, че могат да бъдат използвани само веднъж или в определен период от време, например 24 часа,след направена поръчка.

 

   КАК ДА ПОЛУЧА КОД ЗА ОТСТЪПКА ?

   

   В bianki.com организираме различни промоции, както за лоялните ни клиенти, така и за привличане на нови. Някои от тях са под формата на кодове за отстъпка, които промотираме във facebook страницита ни или изпращаме на имейлите на нашите клиенти. Не може да получите код за отстъпка просто "ей така", но може да следите уеб сайта и фен страницата ни. Също така е добре да въвеждате email адреа си при поръчка, за да ви информираме, щом имаме промоции или да ви изпратим код за отстъпка.

 

    КОГА НЕ Е ВАЛИДЕН КОДА ЗА ОТСТЪПКА

 

    Когато е достигнал максималният си брой използвания, или е извън датата му на валидност. Наш оператор може да откаже да приеме кода ви за отстъпка, ако го използвате за същия продукт, от предишна ваша отказана поръчка.

 

 

Гарантирано качество

Гарантирано качество

Всички продукти предлагани в Banki.com, са с изключително качество и са предварително прегледани за дефекти.

виж още

Бърза и безплатна доставка

Бърза и безплатна доставка

Всички поръчни направени до 17:00ч. се доставят безплатно* на следващия работен ден! *Не важи за продукти в промоция или намаление!

виж още

100% Сигурно пазаруване

100% Сигурно пазаруване

Условията за пазаруване в Bianki.com са 100% сигурни за клиентите ни. Моделът ни на работа отговаря напълно на законите за електронна търговия.

виж още

100% доволни клиенти

100% доволни клиенти

Давайки ви топ качество на продуктите и безупречно обслужване, всички наши клиенти са доволни. Това може да видите във фен страницата ни във facebook.

виж още

Връщане и подмяна

Връщане и подмяна

Поръчали сте артикул, който не ви е по мярка или не ви допада? Може да ни го върнете, а ние ще се погрижим да намерим точния за Вас размер или подобен продукт.

виж още
-->