За марката Bianki®

 

  BIANKI, изразява значението на поддържането на себе си в света на загубата на себе си.

 

  

   Основана в голям морски град - Варна, ние сме млада и динамично развиваща се компания, която за много кратко време се наложи на обувния пазар. Водещият ни бранд BIANKI олицетворява нашата мисия и ценностите, които ние споделяме, а именно безкомпромисно качество и пълна потребителска удовлетвореност. 

    Това е уникална марка обувки за онези индивидуални, модерни и интересни момичета, които са включили превключвателя на „Slightly Mature“, използвайки езика на дизайна, за да изразят собственото си съзнание на независимите жени, оставяйки тези умове, които не желаят да бъдат посредствени, да бъдат напълно освободени, които могат не само да цъфтят елегантно, но и да се разхождат навсякъде.

    Чрез непрекъснато изследване на начина на живот на изисканите жени, споделяне на естетика и модни нагласи, BIANKI дефинира обувките с наративните архетипи, които различните хора поставят в живота и работата си. Дайте на всеки чифт обувки свеж живот и доставете повече свежа жизненост на жените, живеещи в момента. С неограничено въображение, BIANKI предава силата, която наистина принадлежи на жените.

     За да отговорим на вашите очакванията ние създаваме колекции, които създават тенденции и точно отразяват нуждите на пазара. Продуктите с марка BIANKI се открояват с фина изработка, стилни и  оригинални модели създадени за вашия комфорт. BIANKI са произведени в България с внимание към всеки детайл и дизайн, отразяващ вашите желания.

    

     Комфортът на вашето пазаруване осигуряваме благодарение на два магазина, разположени на територията на град София. За ваше удобство създадохме и този онлайн магазин, в който може да разгледате актуални предложения от нашите колекции и да поръчате от всяка и до всяка точка на България и чужбина. 

 

 

 

Гарантирано качество

Гарантирано качество

Всички продукти предлагани в Banki.com, са с изключително качество и са предварително прегледани за дефекти.

виж още

Бърза и безплатна доставка

Бърза и безплатна доставка

Всички поръчни направени до 17:00ч. се доставят безплатно* на следващия работен ден! *Не важи за продукти в промоция или намаление!

виж още

100% Сигурно пазаруване

100% Сигурно пазаруване

Условията за пазаруване в Bianki.com са 100% сигурни за клиентите ни. Моделът ни на работа отговаря напълно на законите за електронна търговия.

виж още

100% доволни клиенти

100% доволни клиенти

Давайки ви топ качество на продуктите и безупречно обслужване, всички наши клиенти са доволни. Това може да видите във фен страницата ни във facebook.

виж още

Връщане и подмяна

Връщане и подмяна

Поръчали сте артикул, който не ви е по мярка или не ви допада? Може да ни го върнете, а ние ще се погрижим да намерим точния за Вас размер или подобен продукт.

виж още
-->