Летни тоалети за офиса: Какво ДА и какво да НЕ обличате

07.08.2015
Летни тоалети за офиса: Какво ДА и какво да НЕ обличате

Когато става въпрос за обличане, ние определено сме от хората, които смятат, че традиционните „правила” са пълни глупости. Но въпреки нашия много либерален усет, смятаме че има ограничения, които всички ние трябва да ценим, когато се обличаме.

 

Да вземем за пример лятото - колкото и да е горещо, не бива да се обличаме в офиса все едно сме на плажа или на басейн, а не на бюро. Вместо това, задайте си два въпроса, които трябва винаги да си задавате, всеки път когато се обличате.

 

1.Какво е времето?

2. Какъв е повода?

 

Ако вашето облекло отговаря на двата въпроса, тогава поздравления! Вие сте облечени правилно!

 

Същото се отнася и когато се обличате за офиса. Дори и да работите в най-обикновен офис на току-що стартирало предприятие.

 

Обърнали сме внимание на 6 често срещани грешки, които хората правят. Не сме пропуснали да Ви споделим подходящите начини за коригирането им:

 

1. Дами, дантелата спада към спалното облекло или когато излизате вечер навън, но не и за офиса. Вярно, че тънък ефирен плат ви държи хладно, но това е малко много за професионална среда.

Вместо това опитайте, нещо което е на дупчици.

 

 2. Плажната рокля е облекло за почивка, следователно няма място в офиса, тъй като офис и курорт са съществено смъртни врагове. Разбира се, че дългата и широка рокля, ще Ви даде удобство и чувство за прохлада, но тогава колегите Ви биха се чудили дали сте на остров Търкс и Кайкос на почивка или в офиса на работа. Ако офисът ви действително се намира там, тогава може да носите широката плажна рокля без проблем. Ако не сте от късметлиите и офиса ви не се намира на остров, то тогава трябва да се насочите към рокля тип “молив”.

 

3. Късата пола е също като crop top-a, през лятото не става за офиса. Ако през зимата чоропогащите скриват скандалното от късата пола, то през лятото се вижда само кожа, кожа... кожа. Късата пола става за обяд с приятелка или ако ще играете тенис.

Като алтернатива може да облечете пола  с дължина малко над коляното, от поплин плат, който ви гарантирам, че ще ви държи хладно и изглежда готино.

 

4. Джапанките не са обувките на изтънчена жена и наистина нямат място в офиса. Предложение за обуването им е, ако ще ходите на плаж или на педикюр. Разбирам, че са удобни, но знаете ли какво друго е? Погледнете снимката :)

 

5. Дънковите шорти са страхотни. Те са необходимост за всяко момиче, което знае какво е готино, но за обличане далеч от офиса, дори ако офиса ви се намира в Сан Франциско и работите в пинг понг клуб. Дори и в най-обикновеният офис, късите панталонки са начин да изглеждате непрофисионално. Знам, знам... съсипах ви лятото. Има много, десетки места, където може да си ги облечете, но офисът не е от тях. Така че, ако умирате да носите нещо дънково, то дънков сукман или прилична дънкова пола са доста добра идея.

 

6. През зимата crop-top пристига в по-дълъг вариант или дори с висока яка. И когато го носите с комбинация от пола с висока талия, ще получите страхотен силует. Но през лятото преставляват проблем, тъй като често се показва повече от малко плът от коремчето. Вместо това оставете crop top-a за барбекюто през уикенда.

  

А когато стане въпрос за готини и модерни дамски обувки, знаете правилното място - bianki.com